dilluns, 2 de març del 2009

"Els blocs a l'escola"


Bon dia companyes! He recercat informació sobre “Els blocs a les aules”, i no he trobat l'accès al vídeo proposat per la nostra mestra Loles, però he trobat una pàgina web personal d’Anna Pérez destinada als recursos per l’Educació Infantil actual que utilitza el bloc com a recurs interactiu per l’aprenentatge.

Aquesta pàgina és una proposta força interessant, http://www.xtec.cat/~aperez83/infantil.htm, penso que pot ser un bon mètode per als futurs mestres, ja que ens permet accedir a un extens món de projectes educatius destinats per als infants. És un gran recurs per als mestres, però també per a les famílies ja que és important estar al dia i reciclar-se. Permet compartir experiències amb les noves tecnologies envers les noves generacions i possibilita la comunicació entre escola i família. Les aules de les nostres escoles, biblioteques ... innoven i donen la possibilitat de desenvolupar la creativitat dels alumnes, per això és més comú treballar amb TIC (Tecnologies d’ Informació i Comunicació).

Aquest bloc infantil ens enllaça en diversos portals infantils, jocs relacionat per àmbits o temàtiques, propostes pedagògiques, experiències ... així que proposo donar-li una ullada.
Ja en parlem i m' informeu si us agrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada